onsdag 28 september 2011

No excuses

Fy fasikens vad jobbigt det är att hela tiden jobba mot ett sötsug! Kände att jag höll på att gå lite vilse igen och äta godis som om det inte fanns någon morgondag så bestämde mig för att inte äta något godis (choklad, kakor, chips osv) under veckorna utan bara på helgen. Första veckan gick så bra att jag knappt trodde det var sant. Tiden liksom bara flög förbi och det var inget jobbigt alls. Denna veckan har väl egentligen också gått ganska bra, men nu, efter middagen, jeeezz, önskar så himla mycket att jag hade någon chokladbit liggandes, fast egentligen inte. Ja, ni vet. Får väl ta en kopp varm choklad istället, man är ju inte helt rabiat!

Till mer upplyftande nyheter! Jag har köpt en ny fin svinsnabb cykel. Den är helt fantastisk och väger säkert hälften av vad min gamla citybike gör. Alla de där hemska kilometrarna av backe till jobbet går nu som smort. Inget mer spårvagnsåkande, nu är det hurtigdags! Så även om det inte blir så mycket träning så blir det ju cykling ca 40 min varje dag.

2 kommentarer:

Cinderella sa...

40 min cykling låter väl helt fenomenalt!

Fast jag hörde idag på jobbet om tightsklädda medelåldersmän på superdupercyklar-dem ska man se upp för! ;)

Pernilla sa...

Ja man får ju lite gratis träning iaf!

Ja fast de värsta är ju de där pendlargubbarna som egentligen inte har så snabb cykel utan bara vräker sig fram på typ ren muskelstyrka typ. Och så smiter de sig förbi en med en cm marginal! Hmm.

besöksräknare Blogg listad på Bloggtoppen.se