lördag 23 april 2011

Nu lägger vi av med siffrorna va?

Det har ju faktiskt gått över hundra dagar! Motivationen är fortfarande ganska trytande och jag har inte vägt in mig på två veckor, fast jag har ju smygvägt mig lite då och då och inget katastrofalt har hänt! :)

Blev lite extra glad i går då jag skulle rota fram mina gamla jeansshorts när jag skulle ut med hunden. De har alltid varit lite stora men ändå välsittande och sköna (mycket stretch) men när jag tog på mig dem igår.. det var nästan som ett skämt. Stretchjeans ska helt enkelt sitta åt, så mycket kan jag säga, och de åkte rätt ner i soporna!

Hoppas annars på lite mer träningsglädje snart, jag måste ju hur som helst springa vårruset nu i början av maj så det är ju inget jag slipper undan. Men kanske är det så att jag blivit lite extra lat på grund av värmen? Jag gillar ju vanligtvis att gå till gymmet men när det är sånt här sommarväder så vill man ju inte gå inomhus och träna. Och utomhus lockar inte helt heller, för då är det löpning, och gud det är ju så jobbigt! Undrar hur mycket lättare det skulle bli om jag vägde 5-10 kilo mindre? Eller lurar man bara sig själv med det tänket? Att löpning är jobbigt är ju ganska allmängiltigt..

1 kommentar:

alex sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
besöksräknare Blogg listad på Bloggtoppen.se